Loading...
  • Kontakt: +381 11 406 9027

CURASEPT ADS 705 75ml

846,00 rsd

Pasta za zube Curasept ADS 705 prikladna je za svakodnevno korišćenje ili po preporuci stomatologa. Sadrži 0,05% hlorheksidina (CHX) i 0,05% fluorida za sprečavanje nastanka zubnih naslaga. ADS formula (Anti-Discoloration System) znatno smanjuje mogućnost prebojenosti zuba.

  • Opis proizvoda
  • Upotreba
  • Sadržaj
Opis proizvoda

Pasta za zube Curasept ADS® 705 prikladna je za svakodnevno korišćenje ili po preporuci stomatologa. Sadrži 0,05% hlorheksidina (CHX) i 0,05% fluorida za sprečavanje nastanka zubnih naslaga i sastav ADS® (Anti-Discoloration System) koji znatno smanjuje mogućnost obojenja zuba.

Pasta za zube Curasept ADS® ne sadrži sredstvo za penjenje (natrijum lauril sulfat), jer utiče na delovanje hlorheksidina.

Preporučuje se korisnicima zubnih proteza ili fiksnih ortodontskih aparata,osobama sa zubnim implantatima i onima koji imaju poteškoća sa tkivom oko zuba. Nakon operativnih zahvata preporučuje se da se koristi zajedno sa rastvorim za ispiranje usta Curasept ADS® 220, koja isto tako sadrži hlorheksidin, a zajedno predstavljaju idealnu zaštitu od karijesa.

U prodaji je i zubna pasta Curasept ADS®:
- ADS® 712 – 0,12% CHX

Proizvođač: Curaden International AG, Švajcarska

Upotreba

Upotreba

Pasta za zube Curasept ADS® 705 idealna je za sve koji imaju poteškoće sa tkivima oko zuba, kao i za korisnike proteza ili ortodontskih aparata, koji su izloženi većem riziku od nastanka zubnog karijesa.

  • Upotreba: svakodnevno ili prema uputstvima odabranog stomatologa
Sadržaj

Sadržaj

Tuba sadrži 75 ml paste za zube Curasept ADS® 705


Vezani proizvodi

BACK TO TOP